cazare in oras predeal

Wiki Article



cazare tabara predeal
Warm and welcoming visitor residences are ideal for tourists preferring laid-again accommodations with a personal contact.

Pentru toate hotelurile afisate in web-site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Căsuța din copac din Cluj, intitulată Forest Tree Dwelling, are o capacitate de two persoane și dispune de un dormitor cu un pat dublu și o baie.

twelve miles from Dino Parc in Predeal, Casa Caluco features accommodations with usage of a hot tub. This home provides access to a balcony and free personal parking.

Pentru o vacanță reușită și o stare de spirit bună, aveți nevoie de o atmosferă plăcută și de un aer proaspăt și curat. Soluția ideală este să encounterți o cazare la munte în România, unde vă veți refugia de la rutina zilnică.

Pensiunea Dapa este situată în oraşul Predeal, la 500 m de zona de schi Clăbucet. Proprietatea pune la dispoziţie un cafe, un bar şi o recepţie deschisă nonstop.

Situata in Predeal, la o altitudine de 1070m, la numai ten minute de partia de schi Clabucet, intr-un peisaj feeric dominat de splendoarea muntilor Bucegi, imbinat cu rafinament si confort. Pensiunea Blue va intampina cu:

Vila Smaranda din Predeal, o vila confortabila de 3 stele, construita in stil bavarez, este cea mai indicata reteta de relaxare pentru ca dumneavoastra sa va bucurati din plin de frumusetile muntelui si sa savurati toate zilele de vacanta.

cazare predeal orizont Va invitam la Casa Olga de la Paraul Rece sa va bucurati de natura. La noi gasiti liniste si multa verdeata: o perdea de brazi inconjoara mica poiana unde este amplasata casa. Aerul este curat, cazare pentru predeal puternic ionizat, presiunea ...

Thank you greatly to the host of this put! The location is great, near the town and which has a watch from afla mai multe the mountains.

It commences that has a booking The sole way to leave an assessment will be to initially generate a booking. That is how we know our critiques come from authentic friends who've stayed cazare la predeal cu piscina at the assets.

Platinvm B&B se găsește în Predeal și are WiFi gratuit, o grădină, o terasă și un bar. Se oferă la locație parcare privată. Oaspeții cazați la acest B&B au la dispoziție un mic dejun suggestion bufet.

Apartament two cam Predeal se găsește în Predeal, la doar 20 km cazare august predeal de Castelul Peleş, și oferă acces la un lounge comun și o terasă, precum și o bucătărie comună.

Casa four anotimpuri este situata in Predeal cu acces direct din DN1 pe partea dreapta (la two moment cu masina de partie si centrul orasului). Casa in stil montan treatment imbina elemente din lemn si piatra aerul curat de munte si padurea care o inconjoara fac din aceasta un loc excellent pentru odihna si relaxare.

Report this wiki page